top of page

Mini12

De super speelse INSTAX mini 12 instant camera zit boordevol gebruiksvriendelijke modi en bedieningselementen en barst van vreugde, creativiteit en kleur.

De INSTAX mini 12 is ontworpen om je te volgen in het leven, waar je avonturen je ook heen brengen. Daarom is deze camera uitgerust met super eenvoudige bediening, zodat al je vrienden mee kunnen doen. Draai om aan te zetten. Draai verder om de close-up stand te openen. Draai om uit te schakelen. Dat is het, zo eenvoudig is het gezegd.

Ready to go

Een fluitje van een cent. De mini 12 heeft een automatische belichting en flitsregeling, dus je hoeft gewoon te richten en te klikken. Geen gedoe met instellingen of onthouden om je flitser aan te zetten; gewoon elke keer weer leuke plaatjes, of je nu gaat voor goud, zilver of Fun met een hoofdletter F.

camera_12_01.png
hero-mini-12-lilac-purple-1.webp

Ingebouwde selfiecamera & close-up stand

Selfies. Daarvoor is de INSTAX mini 12 in de wieg gelegd. Met een perfect geplaatste spiegel, close-up stand, automatische flitscontrole en vrolijke miniprintjes is de mini 12 veel meer dan enkel een mooie camera. Het is een buitengewoon selfiemoment.

Mini40

De instax mini 40 zit boordevol karakter voor de beeldmakers en fotografen van vandaag. Dankzij de combinatie van 'fast to action'-functies met klassieke designelementen en nieuwe instax minifilm, ben je iedereen net een klik voor.

Klassiek en chique

Tijdloos en episch. En dat is alleen nog maar het silhouet. De luxe zwarte textuur, afgewerkt met zilveren accenten, is sensationeel om aan te raken en maakt de mini 40 tot een klasse apart. Tijd om een statement te maken?

camera_02_01_edited.png
hero-mini-40-black_edited.png

One-touch selfie

Vergeet het wisselen van lenzen. De mini 40 is klaar om de straat op te gaan, dankzij de ingebouwde selfie lens. Zet de lens aan met een extra klik, zet jezelf in de spiegel en leg je stijl vast in een unieke selfie.

instax Deco Film

Durft je wild te doen?

We voegden leuke iconen en felle kleuren toe. Waar? Op de kleurenfilm frames, natuurlijk.

fuji-heart-sketch (4) kopie.png

MINI FILM

Credit card-sized joy, perfect for the everyday.

KIJK JE BEELD KOMT ERAAN

De beeldontwikkelingstijd is ongeveer 90 seconden zodra de foto is uitgeworpen

film_image_01.png
bottom of page